torstai 3. tammikuuta 2013

Kisakuulumisia...

Bellat kilpailivat ensimmäistä kauttaan 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa. Sarjanousun lisäksi uusia tuulia toi ulkopuolisen koreografin tekemä ohjelma. Ohjelma oli energinen ja tyttömäinen ja toi haasteita nopeudellaan. Syksyn kisakausi alkoi TUL:n piirinkilpailuilla Kupittaalla. Bellat sijoittuivat kategoriaan C ja se riitti hopeaan. Olimme pettyneitä suoritukseen, sillä se ei yltänyt edes harjoituksissa nähtyihin suorituksiin. Aluekisoissa nähtiin jo paljon varmempaa suorittamista. Siltikin kategoria oli jälleen C ja mitalin väri tuttu hopea. Aluekisojen jälkeen tavoitteena oli kerätä suoritusvarmuutta Tampereen pääkisoihin. Kisojen väliin mahtui kuitenkin upea RaJun 25-vuotisnäytös, jossa Bellat esittivät paraatityttöjä ja olympiasankareita yhdessä 5-vuotiaiden taitovoimistelijoiden kanssa.
Tampereella Tyttöjen Hyvän Mielen kisoissa vietettiin koko viikonloppu 23.-25.11. Kisoihin lähdettiin hakemaan vapautunutta ja varmaa suoritusta, jonka toivottiin riittävän finaalipaikkaan. Tavoitteena oli siis tehdä joukkueen oma paras suoritus hyvällä fiiliksellä ja katsoa, mihin se riittää. Olimme suoritukseen tyytyväisiä muutamaa pikkumokaa lukuunottamatta. Kategoria oli C ja ajattelimme, ettei se tällä kertaa riittänyt jatkopaikkaan. Kuitenkin kauden tähtihetki koettiin paikallisessa ravintolassa (:D) kun kuulimme finaalipaikasta. VAU! Pikaiset onnenpuhelut kotiväelle ja sitten lähdimme valmistautumaan seuraavan päivän koitokseen majoituskoululle. Finaalissa nähtiin vapautuneita ja itsevarmoja Belloja. Täysin virheetöntä suoritusta ei kaudenpäätökseen kuitenkaan tullut, mutta ylpeitä oltiin oikeanlaisen fiiliksen löytymisestä. Sijoituimme Tampereella 17./42. pistein 13.71.

Syksyn kisasaldona kaksi hopeamitalia ja finaalipaikka pääkisoissa, joten sarjanousu oli joka tapauksessa onnistunut! :)