maanantai 16. huhtikuuta 2012

TUL:n piirin kilpailut Liedossa!

Lauantaina 14.4. kilpailtiin kauden toiset kilpailut, kun vuorossa oli TUL:n piirin kilpailut Liedossa. Aluekisojen jälkeen tehdyt muutokset ja hionnat kirkkaana mielessä Bellat saapuivat Lietohallille klo 8.15. Turhia aikailematta aloitettiin lämppä harkkasuoritusta varten. Tavoitteena oli tehdä siisti, täsmällinen ja ilmaisullinen harkkasuoritus ilman turhia tutinoita ja jännityksiä. Siinä tytöt onnistuivat jo paljon paremmin verrattuna aluekisoihin, mutta oikeaan kisasuoritukseen tarvittaisiin vielä loppusilaus. Perinteinen ja rituaalientäyteinen kisasuoritukseen valmistautuminen aloitettiin nutturoiden väännöllä. Sitten vielä tiarat päähän, strassit silmiin ja glitteriä hiuksiin ja Bella-prinsessa oli kisakunnossa!

Tällä kertaa ei ollut ollenkaan alkumarssia, joten ehdimme rauhassa kuunnella musiikkia mooooonta kertaa, kunnes oli aika aloittaa lämppä. Bellat kilpailivat numerolla 8. Kisasuoritukseen mahtui vielä henkilökohtaisia virheitä, mutta myös täsmällisiä ja varmoja kohtia, joita olimme tavoitelleet. Tavoitteenamme oli pitää aluekisoissa saatu 4. kategoria ja riemulla ei ollut rajaa, kun meidät kuulutettiin kategoriaan 3! :) Sijoitumme kisassa sijalle 5.-7./18.

Kauden viimeisiin kisoihin on aikaa 3 viikkoa ja Bellat käyttävät nämä viikot suorituspuhtauden parantamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Luvassa on siis niin valmentajien kuin tyttöjenkin hermoja koettelevaa hiontaa ja pilkun viilaamista, mutta mihinpä tämä jengi ei pystyisi!<3  

2 kommenttia:

  1. Siirryttekö syksyllä 12-14 sarjaan:)?

    VastaaPoista
  2. Siirrytään, vanteita on siis pyöritelty niin, että huimaa! ;)

    VastaaPoista