maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tähtihetkiä TUL:n kisoissa!

Tiistaina tuomarit kävivät katsastamassa ohjelmamme seuran katselmuksessa. Saimmekin kullanarvoista palautetta ja pieniä korjausehdotuksia mm. kuvioihin. Muutamassa treenissä tytöt sisäistivät uudet jutut hienosti! :) Viimeisissä harjoituksissa Bellat saivat tsemppilahjaksi omalla nimellä varustetun huulikiillon. Kyllä nyt kelpaa hymyillä! ;)

Sunnuntaina koitti jännityksellä odotetut ensimmäiset kilpailut 10-12 -vuotiaiden sarjassa. Harjoitukset olivat ihanan myöhään, vasta klo 11. Harjoitussuoritus oli vielä epätarkka ja jännittynyt, joten meidän valmentajien piti tehdä suuri työ valaaksemme uskoa tyttöihin. Harjoituksen jälkeen väänsimme nutturat ufomaisen tiukalle tötterölle ja lisäsimme glitteriä avaruustyyliin. Fiilis oli huipussaan!
Evästauolla Bellat pitivät keskenään palaveria kisafiiliksistä. Kisasimme numerolla 9. Suorituksessa oli tekemisen meninkiä ja oikeaa asennetta. Kuitenkin jännityksen aiheuttamia unohduksia ja nilkka- ja kuviovirheitä mahtui joukkoon.

Voi sitä perhosten määrää mahassa, kun odottelimme kategoriatuloksia! Olimme varoittaneet tyttöjä jo etukäteen, että osa joukkueista on jo kokeneita konkareita ja meidän tavoitteena on tehdä oma parhaamme. Kymmenestä taitavasta joukkueesta sijoitumme sijalle 2. tai 3. Voisiko kilpakausi paremmin alkaa? Hurraa! :)

Uutta motivaatiota puhkuen suuntaamme katseemme kohti lauantain aluekisoja! Nähdään siellä!

1 kommentti: